31 oktoober 2009

Järgmised pääsukesed

Vaikus on kestnud päris pikka aega. Eks selle taga on olnud pidev hõivatus igasuguste, vahest ka segasevõitu asjadega.
- Suve jooksul õnnestus raamatuks vormistada ja trükki toimetada veel kaks värviraamatut - Pereautod ja Sportautod. Mõlema puhul tunnen, et nüüd on see päris oma stiil käes ja just niimoodi tahaks edasi joonistada-kirjutada. Suur tänu kirjastusele Koolibri.
Mõlemad on mõistagi saadaval hästivarustatud raamatupoodides, näiteks Apollos ja Raamatukois
- Üksjagu sai ehitatud. Läänemaa maja vooderdamine on lõpetatud, vormistasin jaanipäeva kandis paraadtrepi varikatuse. Erandlikult pikk viibimine Hiiumaal ämma-äia juures päädis välikemmerguga. Natuke jõudsin ka Paide kandi maamaja juures kõpitseda - saun sai väheke täiendust.
- Jätkasin filmitõlkimist: Ivanovo detstvo, Passchendaele, Sink the Bismarck!, Cosmose 9. ja 10. osa, Contact ja Dogma.

Kõige suurem muutus on vast see, et olen jällegi koolis tagasi. Tarkusepäevast saadik õpetan Vodja koolis ajalugu ning kunsti. Ja huvilistele arvutigraafikat.
Kaheaastane paus veenis mind ikkagi selles, et minu õige koht on ikkagi koolis. Ja praegu olen ülimalt rahul - kaks päeva tundideandmist jätab mulle piisavalt aega oma muude tegevustega jahmerdada, ent annab niivõrd vajaliku suhtlemise noore rahva ja kolleegidega. Pealegi on Vodja kool ehk Rocca al Mare Kooli Individuaalõppekeskus üks ütlemata eripärane asutus.

Kommentaare ei ole: